Sähköisten asiointipalveluiden toteuttaminen

Sorakuilu

Harjoitukset

Palautus

PHP-demot

PHP-harjoitukset

Pakolliset palautettavat harjoitukset

Ylimääräiset harjoitukset


SQL-demot

SQL-harjoituksia


Loppuharjoitus


Palautukset ja arviointi

Pakollisista harjoituksista tulee olla hyväksyttyyn suoritukseen vähintään 80% tehtynä. Pisteytän tehtävät, palautetuista demoista saa hiukan lisää pisteitä.

Jos saat tehtyä tehtävät nopeasti, mukana on ns. bonustehtäviä. Bonustehtävät tulevat pakollisiksi, mikäli havaitsen vilppiä (yhdessä saa tehdä, mutta kopiointi ei ole sallittua).

Tallenna työt K-levylle (tai jos kannat mukana läppäriä, Xampin htdocs-kansioon).

Jokaisen palautusosan jälkeen kopioi työsi magnesiumille (sinne on luotuna ryhmälle kansio ja jokaiselle oma kotikansio).

Katson työt magnesiumilta läpi ja poistan ne, kun arviointi on tehty.

Magnesium

Tredulla on käytössä magnesium-niminen opetuspalvelin, jonka htdocs-alikansio on www-juurikansio. Kansion saat käyttöösi resurssienhallinnasta valittuasi Tietokoneen (Computer)- Map network drive - ylempään kenttään ei tehdä muutoksia ja alempaan kenttään kirjoitetaan \\magnesium\htdocs.

Ota käyttöön magnesium

yhteyden otto

Kansiosta löydät oman ryhmäsi nimisen alikansion, jonne on luotu henkilökohtainen kansio.

Sivuja voi katsoa ainoastaan URL:n avulla (jos niitä yrittää klikata auki tiedostonhallinnasta, näkyviin tulee lähdekoodi, ei toimiva ohjelma). Sivustosi URL on: http://magnesium/ryhmannimi/sukunimi. Pääsivun nimen tulee olla olla joko index.html tai index.php.